Friday, 4 July 2014

Random IT Quiz 13

1.  Which online shopping site was earlier known as "Cadabra"?

 Ans. Amazon.



2. "Crespo" is the codename assigned to which android device?

Ans. Nexus.



3.Who is the author of the book "Idea Man"?

Ans. Paul Allen



4.How many bits per pixel do you need for a 256 GIF image?

Ans. 8.



5.Which company has a handheld gaming console called "Shield"?

Ans. Nvidia.



6."Okemo" is Apple's internal codename for what?

Ans. iOS 8.



7.Which movie site uses the tagline "stop watching bad movies"?

Ans. Flixster.



8.  Which online social networking portal that facilitates offline group meetings in various localities around the world ?

Ans. Meetup.



9. Which smart phone was codenamed 'Endeavore' during the initial phases of development?

Ans. HTC One X.



10. ID the personality.




Ans. Vishal Sikka (CEO of Infosys)

1 comment:

  1. Oh man! didn't get to answer even one of those!!... but certainly did learn a lot of things!! Thanks Koshik... it was an interesting ride!!

    ReplyDelete