Sunday, 8 September 2013

Random IT Quiz 9

1. With which company Nolan Bushnel is associated?

Ans. Atari


2.Steve Huffman and Alex Ohoniam are the founders of which social news and entertainment company?

Ans. Reddit.


3. who is the founder of infogami that later merged with Reddit ?

Ans. Aaron Swartz.


4. Kevin Systrom is the founder of which online photo sharing service?

Ans. Instagram.


5.Cyberdog is the Internet suit by which company that received its name from the caption  'On the Internet, nobody knows you're a dog'?

Ans. Apple


6. Namihei Odaira is the founder of which Japanese multinational engineering and electronics conglomerate company?

Ans. Hitachi.


7. What is Altius?

Ans. Codename for Samsung Galaxy watch.


8. Who invented the first digital camera in 1075?

Ans. Kodak.


9.Ray chan and Chris chan founded which image-based social media website?

Ans. 9GAG


10. who is the father of Video gaming?

Ans.  Ralph H. Baer